Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Παλεύει μια πολύ δυνατή περίπτωση για την ενίσχυση στο κέντρο

Μετά και την απόκτηση του Β. Λαμπρόπουλου στον ΟΦΗ έχουν επικεντρωθεί στο να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και την προσθήκη του μέσου που θέλουν να αποκτήσουν για να κλείσουν ουσιαστικά σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ για τη νέα σεζόν. 

Στην κρητική ομάδα αναζητούν ένα παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά που θα μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση στις θέσεις 6 και 8 και υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές κυρίως από το εξωτερικό που έχουν προταθεί.

Ο ΟΦΗ έχει “λοκάρει” κάποιους στόχους και αν και θα ήθελε αν μπορούσε αυτή η μεταγραφή να γίνει μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία φαίνεται ότι αυτή θα καθυστερήσει και αυτό γίνεται για καλό λόγο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Primesport.gr στον ΟΦΗ έχουν βάλει αυτή την περίοδο πολύ ψηλά στη λίστα τους το όνομα ενός παίκτη που αν έρθει στην ομάδα θα αποτελέσει μια μεταγραφική “βόμβα” και ένα πόλο έλξης και για τον κόσμο της ομάδας.

Δεν μιλάμε όμως για μια εύκολη περίπτωση καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα που ανήκει για ακόμη ένα χρόνο , ενώ είναι και εν ενεργεία διεθνής με την χώρα του, και βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία με τον σύλλογο του.

Δεν εξαρτάται λοιπόν τόσο από τον ίδιο τον ΟΦΗ το αν θα γίνει αυτή η μεταγραφή τελικά αλλά περισσότερο από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν με την ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και το αν υπολογίζεται η όχι τελικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος Ιουλίου.

Στον ΟΦΗ δείχνουν αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι τότε για την συγκεκριμένη περίπτωση που θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της μεσαίας γραμμής της ομάδας, ενώ παράλληλα έχουν στάντ μπάι και κάποιες άλλες καλές περιπτώσεις για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.