Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Παλεύει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις τελευταίες μεταγραφές

Μετά την απόκτηση του Μπάουμαν για την επιβεβλημένη ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια στον ΟΦΗ έστω και στο παρά πέντε της λήξης των μεταγραφών κινούνται για να κλείσουν και τα άλλα δύο μεταγραφικά ζητήματα που έχουν αφήσει ανοικτά. 

Το πρώτο έχει να κάνει με την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που ουσιαστικά θα αποτελέσει το back up του Μεγιάδο που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά από την άλλη είναι και δύσκολο τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο να σηκώσει μόνος του το βάρος στη θέση “6” για τον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε δύο περιπτώσεις ξένων παικτών και ένας εκ των δύο αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική προσθήκη για τον ΟΦΗ. Αν αυτή η κίνηση αφορά παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του η μεταγραφή θα πρέπει να γίνει μέχρι αύριο το βράδυ όπου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Ελλάδα. Διαφορετικά αν μιλάμε για παίκτες που είναι ελεύθεροι ο ΟΦΗ έχει περιθώριο μετά τις 11 Σεπτεμβρίου για άλλες 15 ημέρες.

Πέραν του αμυντικού χαφ ο ΟΦΗ δεδομένα αναζητά και ένα παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει λύσεις και στην επίθεση της ομάδας ειδικά στην κορυφή όπου ο Φελίπε δεν έχει βρει τα πατήματα του και ο Ντίκο όσο εργάτης και αν είναι μέσα στο γήπεδο για την ομάδα του δεν έχει το εύκολο γκολ.

Και για τις δύο περιπτώσεις ο ΟΦΗ είναι δύσκολο να κινηθεί από την ελληνική αγορά όπως όλα δείχνουν αν και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ελλάδα όλο και και κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση μπορεί να προκύψει.

Ένα είναι σίγουρο ότι 2 μεταγραφές ακόμη θα γίνουν γιατί είναι απαραίτητες τόσο για το ποσοτικό όσο και για το ποιοτικό βάθος της ομάδας. Το πότε αυτές θα γίνουν όμως το γνωρίζουν μόνο στον ΟΦΗ.