Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Παλεύει την επόμενη μεταγραφή επιθετικού , οδεύει προς Γαλλία ο Ντίκο

Σε επαφή με συγκεκριμένο επιθετικό ποδοσφαιριστή βρίσκεται ο ΟΦΗ τις τελευταίες ώρες με τον ποδοσφαιριστή αν αποκτηθεί να αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Ντίκο που όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει βαλίτσες για το γαλλικό πρωτάθλημα καθώς φαίνεται να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του σε ομάδα της Β΄κατηγορίας της Γαλλίας. 

Η κρητική ομάδα φαίνεται ότι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με  ξένο παίκτη που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο σαν εξτρέμ αλλά και σαν σέντερ φορ και δεν αποκλείεται αύριο πρότελευταία ημέρα των μεταγραφών αν όλα πάνε καλά να έχουν εξελίξεις.

Το Primesport.gr σας έχει γράψει εδώ και ημέρες ότι στον ΟΦΗ έχει προταθεί ένας παίκτης που έπαιζε στην Τουρκία και απομένει να δούμε αν πρόκειται για το συγκεκριμένο παίκτη η για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα όμως δεν αποκλείεται να γίνει και άλλη μια προσθήκη στην επίθεση όπου αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα του ΟΦΗ είτε με κάποιο δανεικό παίκτη είτε με ποδοσφαιριστή από την ελεύθερη αγορά που θα παραμείνει ανοικτή για λίγες ημέρες μετά την 31 Ιανουαρίου.