Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλικαρίσιος και πολύτιμος βαθμός για τον ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2)

Μια πολύτιμη ισοπαλία που τον κρατάει σε θέση ισχύος σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε την Κυριακή το βράδυ στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ ο οποίος ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό 2-2 στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Super League. 

O ΟΦΗ προηγήθηκε με σουτ του Χιμένεθ στο 21΄εκτός περιοχής για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός στο 36΄με κοντινό πλασέ του Ιωαννίδη.

Ο ΟΦΗ πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στο 80΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ισέκα αλλά οι “πράσινοι” κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 82΄με τον Σπόραρ που διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Το ματς

 Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε πρώτος στο 2΄και στο 5΄με καλά σουτ των Λάρσον και Ισέκα. Η κρητική ομάδα κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ στο 21΄όταν ο Ισέκα έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Χιμένεθ που με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

 Ο Παναθηναϊκός από το 30΄και μετά ανέβασε στροφές και προσπάθησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι και το κατάφερε στο 36΄όταν ο Μπερνάρ έβγαλε μια μπαλιά τρύπα στον Ιωαννίδη που με ωραίο πλασέ στο τετ α τετ με τον Μπάουμαν ισοφάρισε σε 1-1. 

Οι “πράσινοι” μάλιστα που από το ημίωρο και μετά ήταν καλύτεροι από τον ΟΦΗ είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με ένα δυνατό σουτ του Μπακασέτα και ένα σουτ από πλάγια δεξιά από τον Παλάσιος το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Μπάουμαν. 

Ο Παναθηναϊκός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πίεσε για να πάρει το προβάδισμα αλλά ο Μπακασέτας στο 52΄και ο Μπερνάρ στο 54΄δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Μπάουμαν. 

Ο ΟΦΗ κόντρα στη ροή του ματς κατάφερε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Λάρσον και εκτέλεσε εύστοχα ο Ισέκα στο 80΄να πάρει το προβάδισμα με 2-1 αλλά ο Σπόραρ στο 82΄κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα για τους “πράσινους” που πίεσαν μέχρι το τέλος για να πάρουν τη νίκη αλλά ο ΟΦΗ κράτησε και πήρε μια πολύτιμη ισοπαλία. 

OΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Μπάκιτς (74′ Γκλάζερ), Αποστολάκης (59′ Αμπάντα), Μπακού (74′ Φελίπε), Χιμένεθ (59′ Ριέρα), Ισέκα (87′ Λουκάο).

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (71′ Κώτσιρας), Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (71′ Μαντσίνι), Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος (71′ Σπόραρ), Ιωαννίδης, Μπερνάρ.