Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Σκόρπισε” τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήγε στο +6 από την παραμονή ο ΟΦΗ (4-0)

Mια πολύ σημαντική νίκη που τον φέρνει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη σημείωσε το Σάββατο το βράδυ ο ΟΦΗ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 σε ματς για την 3η αγωνιστική των Play Out. 

O ΟΦΗ μετά από αυτή τη νίκη έφτασε τους 30 πόντους και πλέον βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη , ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα η ήττα αυτή ήταν καταδικαστική καθώς έμεινε στην τελευταία θέση με 19 πόντους και στο -6 από την παραμονή τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη των Play Outs. 

To ματς 

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον ΟΦΗ που μόλις στο 10΄προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Ριέρα. Ο Τοράλ έδωσε ωραία μπαλιά προς τον Μπάκου που πρόλαβε να “τσιμπήσει” τη μπάλα με τον Μπακαδήμα στη συνέχεια να μπερδεύεται με τον Νάγκι και τον Μπάκου να δίνει έτοιμο γκολ στον Ριέρα που με σουτ από το ύψος του πέναλτι σε κενή εστία έκανε το 1-0. 

Ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0 στο 20΄όταν ο Ισέκα βρέθηκε απέναντι από τον Νάγκι έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα. 

Στο 22΄ο Ισέκα ανατράπηκε από τον Εραμούσπε έξω από την περιοχή σε φάση αντεπίθεσης του ΟΦΗ με τον Πουλικίδη αρχικά να δίνει κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό στόπερ αλλά στη συνέχεια να αλλάζει την απόφαση του μετά από κάλεσμα του Τζήλου να πάει στο VAR και να δίνει απευθείας κόκκινη κάρτα σε μια πολύ αυστηρή απόφαση κατά της ομάδας της Ηπείρου, με τον Εραμούσπε να αποβάλλεται τελικά στο 25΄. 

Ο ΟΦΗ μετά την αποβολή κυνήγησε ένα δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε να το πετύχει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με τον Μπάκου να πλασάρει σωστά στο τετ α τετ με τον Νάγκι μετά την ασίστ του Τοράλ. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να κυνηγάει γρήγορα ένα τρίτο γκολ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 46΄και το 56΄με τον Τοράλ..Δύο λεπτά αργότερα  ο ΟΦΗ κατάφερε να τριπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Τοράρινσον έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά ο Ισέκα πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή προβολή έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο ΟΦΗ πέτυχε και τέταρτο τέρμα στο 64΄και πάλι με ωραία ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό σουτ του Ισέκα που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο γάμα του Νάγκι με τον Τζήλο όμως να ακυρώνει το γκολ από το VAR ως οφσαϊντ. 

Από το 65΄και μετά όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά με τον Δέλλα να κάνει τέσσερις μαζεμένες αλλαγές στο 68΄για να “φρεσκάρει” την ομάδα του και να δώσει και ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες του ΟΦΗ. 

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ στο 86΄κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Φελίπε να βγάζει εξαιρετική ασίστ στον Ριέρα που απέναντι στον Νάγκι δεν αστόχησε και με σούτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Πλέον ο ΟΦΗ πήγε στους 30 πόντους μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και στο +6 από την παραμονή που ήρθε πιο κοντά αλλά δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη μαθηματικά μετά το διπλό της Κηφισιάς στην Τρίπολη, ενώ η ομάδα της Ηπείρου έμεινε στους 19 και στο -6 από την παραμονή και είναι πλέον με το 1,5 πόδι στη Super League 2. 

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (69′ Θεοδοσουλάκης), Τοράρινσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος (69′ Λουκάο), Μεγιάδο (69′ Μπάκιτς), Γκαγέγος, Μπάκου, Τοράλ (69′ Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα

ΠΑΣ: Νάγκι, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Καραχάλιος (80′ Λιάσος), Ριένστρα (46′ Τζίνο), Ροσάλες (46′ Ροσέρο), Τζίμας (46′ Ντεμίρ), Κόντε (69′ Λεό)