Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Ζέσους Χιμένεθ για να τον αποκτήσει

Η κανονική χειμερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε χθες με τον ΟΦΗ να μην κάνει άλλη προσθήκη και πλέον να κινείται στην αγορά των ελεύθερων παικτών μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου προκειμένου να αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό που θα έχει την ευχέρεια να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης. 

Ο παίκτης αυτός είναι ο 30χρονος Ισπανός φορ Ζέσους Χιμένεθ που ανήκει στην Dallas F.C από το MLS και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος έτσι ώστε να μπορέσει να υπογράψει στον ΟΦΗ και να αποτελέσει την 4η και κατά τα φαινόμενα τελευταία χειμερινή προσθήκη της κρητικής ομάδας αφού δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση και από την διοίκηση της ομάδας για περαιτέρω ενίσχυση μετά και το χθεσινό κάζο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Χιμένεθ είναι βάση βιογραφικού μια καλή περίπτωση επιθετικού που μέχρι το 2018 έπαιζε στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας αλλά από εκείνη τη χρονιά και μετά η καριέρα του πήρε την ανιούσα όταν μετακόμισε στην Πολωνική Γκόρνικ με την οποία σε 3,5 χρόνια παρουσίας είχε 121 συμμετοχές ,37 γκολ και 22 ασίστ. Εν συνεχεία πήγε στον Καναδά και την ομάδα του Τορόντο όπου είχε 36 συμμετοχές, 10 γκολ και 1 ασίστ και ακολούθησε η μεταγραφή στην Dallas F.C τον Φεβρουάριο του 2023 στην οποία όμως δεν κατάφερε να έχει ανάλογη παρουσία μετρώντας 23 συμμετοχές και 2 ασίστ χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ.

Αν ο Χιμένεθ μείνει ελεύθερος τα επόμενα 24ωρα τότε η μεταγραφή του στον ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν φαίνεται να υπάρχει plan b στον ΟΦΗ για την περαιτέρω ενίσχυση κυρίως στα άκρα της επίθεσης όπου ο ΟΦΗ παραμένει εντελώς γυμνός παρά την προσθήκη του Μπάκου που σε καμία περίπτωση δεν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην κρητική ομάδα.