Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Πλησιάζει ο στόπερ, θέλει να κάνει την οικονομική υπέρβαση με τον μέσο

Μπορεί η τελευταία χρονικά μεταγραφή του ΟΦΗ ο Λερόι Αμπάντα να ανακοινώθηκε πριν 8 ημέρες όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η κρητική ομάδα δεν δουλεύει για να κλείσει και άλλες ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν μείνει για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ για τη νέα σεζόν. 

Στον ΟΦΗ βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στο να κλείσουν την υπόθεση που έχει να κάνει με την απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού τον οποίο ο Νταμπράουσκας θέλει να τον έχει μαζί του στην αποστολή που θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Τα ονόματα των Παπαγιαννόπουλου και Λαμπρόπουλου που έχουν γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες παραμένουν στην ατζέντα των ανθρώπων του ΟΦΗ όπως και 1-2 περιπτώσεις Ελλήνων κεντρικών αμυντικών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και τα ονόματα τους δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μέχρι την Παρασκευή δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά να γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός που θα αποκτήσει ο ΟΦΗ μετά τον Καρώ και θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Γιοχού που μπορεί να ξεκίνησε προετοιμασία με την ομάδα στο ΒΑΚ αλλά δύσκολα θα παραμείνει σε αυτή.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ αναζητά και ένα παίκτη για τις θέσεις 6 και 8 και εκεί αναμένεται να δώσει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε φετινή μεταγραφή. Ο Νταμπράουσκας σε συνεργασία με τον Ιβάν Σλάβοφ και τον Μηνά Λυσάνδρου έχουν “λοκάρει” 1-2 πολύ δύσκολες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κυρίως από το εξωτερικό , όμως φαίνεται ότι εσχάτως προέκυψε και μια περίπτωση έμπειρου ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, αλλά η περίπτωση του είναι και αρκετά δύσκολη τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο να μείνει ελεύθερος.

Ο Λιθουανός αναζητά ένα παίκτη που θα έχει το ύψος του Περέα που επέστρεψε στη Λεγκανές αλλά θα έχει καλύτερες μεταβιβάσεις και θα είναι πιο επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας.