Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ποιοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο ΒΑΚ στην πρώτη της ομάδας

Στον ΟΦΗ μετρούν αντίστροφα πλέον για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο ΒΑΚ. 

Στην κρητική ομάδα μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις προσθήκες και πέντε αποχωρήσεις από το ρόστερ συν τους δύο δανεικούς Περέα και Μακατουνάκη φτάνουμε στις 7 με τον αριθμό των παικτών που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα να αυξάνεται τις επόμενες ημέρες.

Και αυτό καθώς Καμάου, Γιοχού, Ντουρμισάι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου , ενώ ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τον Γρίβα που προέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό αλλά πλέον είναι απόλυτα εντάξει με την Καλαμάτα να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον να τον αποκτήσει.

Στο ρόστερ της ομάδας παραμένει κανονικά και ο Σαουδάραβας επιθετικός Ράϊαν Φαλατάχ ενώ ο έτερος Σαουδάραβας ο Σαμέρ αναμένεται να αποχωρίσει από τον ΟΦΗ.

Έτσι με τα τωρινά δεδομένα ο ΟΦΗ θα πάει στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν με 31 ποδοσφαιριστές και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Θεοδωσουλάκης που προς το τέλος της σεζόν υπέστη ρήξη χιαστού, ενώ θυμίζουμε ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν και 6 παιδιά από την Κ19 του συλλόγου.

Το ρόστερ αυτό πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα είναι σαφώς μικρότερο με τις αποχωρήσεις που θα ακολουθήσουν αλλά και τις 2 τουλάχιστο κινήσεις που θέλει να κάνει ο ΟΦΗ σε μεταγραφικό επίπεδο.

Αναλυτικά το ρόστερ του ΟΦΗ όπως έχει ως τώρα:

Τερματοφύλακες 

Χρήστος Μανδάς

Νίκος Χριστογεώργος

Δημήτρης Σωτηρίου

Μιχάλης Σηφάκης

Αμυντικοί 

Πραξιτέλης Βούρος

Ανδρέας Καρό

Tριαντάφυλλος Πασαλίδης

Σάμουελ Γιοχού

Κώστας Γιαννούλης

Γκούντι Τοράρινσον

Έρικ Λάρσον

Νίκος Μαρινάκης

Λερόι Αμπάντα

Μέσοι 

Άντριαν Ριέρα

Ασάν Ντιουσέ

Μιγκέλ Μεγιάδο

Μάρκο Μπάκιτς

Γιάννης Αποστολάκης

Γιον Τοράλ

Χουάν Νέιρα

Τίτος Κουτεντάκης

Επιθετικοί 

Σαντιάγκο Μοσκέρα

Φρίξος Γρίβας

Μπρους Καμάου

Τιενβι Μπιφουμά

Λουίς Φελίπε

Νουά Ντίκο

Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ

Φιορίν Ντουρμισάι

Γιάννης Θεοδωσουλάκης

Ράίαν Φαλατάχ