Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Προς το παρόν στηρίζει Νταμπράουσκας η διοίκηση αλλά…

Μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όσα επακολούθησαν το διάστημα της διακοπής στον ΟΦΗ προσφέρεται για να καθαρίσει το μυαλό διοικούντων, προπονητή και παικτών και ο ΟΦΗ να επιστρέψει με άλλη ψυχολογία και διαφορετική αγωνιστική ταυτότητα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη η ανεπίσημη αντίδραση από πλευράς ΟΦΗ μετά τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σκεπτικισμός για την κάκιστη πορεία της ομάδας στα 4 τελευταία ματς αλλά κυρίως για την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο σαφώς και υπάρχει όμως φαίνεται ότι στον ΟΦΗ δεν θέλουν να πάρουν εν θερμό αποφάσεις όσο και αν ο Νταμπράουσκας διάγει την πιο σοβαρή αγωνιστική κρίση από τότε που ήρθε στην κρητική ομάδα και προφανώς έχει χάσει πολλούς από τους υποστηρικτές του και εντός ομάδας.

Στον ΟΦΗ στην παρούσα φάση φαίνεται να δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στον Λιθουανό προπονητή να αποδείξει ότι δεν ξέχασε να κοουτσάρει μια ομάδα που την έχτισε με τα δικά του θέλω το καλοκαίρι αλλά έχει εγκλωβιστεί παράλληλα μέσα στις αλλόκοτες εμμονές του με το 3-5-2 και την χρησιμοποίηση συγκεκριμένου αριθμού παικτών στην ομάδα που έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στον ΟΦΗ.

Με τα τωρινά δεδομένα ο ΟΦΗ θα πάει με τον Νταμπράουσκας απέναντι στο Βόλο στο ματς της 12ης αγωνιστικής στις 24 Νοεμβρίου αλλά κρατήστε και κάτι άλλο. Ήδη η πρώτη προειδοποιητική συζήτηση των διοικούντων του ΟΦΗ με τον Λιθουανό έγινε περίπου πριν 2 εβδομάδες και αποτελέσματα δεν φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς με το Βόλο θα κρίνει πολλά για τον Νταμπράουσκας και ίσως είναι το τελευταίο μαξιλαράκι του για να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα.