Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ρεπό σήμερα και από την Παρασκευή η σκέψη στην ΑΕΚ, τι γίνεται με Χριστογεώργο

Μετά από ένα επίπονο ταξίδι της επιστροφής όπου υπήρχε και η απογοήτευση ότι για τρίτο συνεχόμενο ματς ο ΟΦΗ έφερε ισοπαλία και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η αποστολή της κρητικής ομάδας έφτασε χθες λίγο μετά της 1 τα ξημερώματα στο Ηράκλειο από το Αγρίνιο. 

Λόγω της καθυστερημένης άφιξης της αποστολής χθες το βράδυ ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποφάσισε σήμερα να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για να ξεκουραστούν και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους για το δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ.

Σε αυτό το ματς δεδομένα δεν θα δώσουν και πάλι το παρών οι τραυματίες Χριστογεώργος, Ντίκο, Ριέρα ενώ απομένει να δούμε πόσο σοβαρός η όχι είναι ο τραυματισμός του Πασαλίδη στο ισχίο και αν θα του στερήσει την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κάτι που θα αποτελέσει πλήγμα για τον Νταμπράουσκας αφού μιλάμε για τον πιο σταθερά αμυντικά παίκτη του ΟΦΗ στα τελευταία ματς.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί ενώ σε αντίθεση με τα άλλα ματς αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει ανοικτή προπόνηση για τους δημοσιογράφους.

Πονάει και κάνει νέες εξετάσεις ο Χριστογεώργος 

Σε ότι έχει να κάνει με τον Χριστογεώργο ο οποίος συμπληρώνει 3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης το πρόβλημα του φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερο απ΄ότι αρχικά φαινόταν.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας που υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική από ένα χτύπημα στο φιλικό με τα Χανιά στις 9 Σεπτεμβρίου κάνει ατομικές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες αλλά συνεχίζει να πονάει πράγμα που οδηγεί το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ να στείλει εκ νέου για εξετάσεις τον Χριστογεώργο τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος αλλά και να εκτιμηθεί ανάλογα και το διάστημα απουσίας του παίκτη.