Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Στην … αφιλόξενη Τρίπολη για να τελειώνει με την παραμονή

Δύο στροφές πριν το τέλος των Play Outs και όμως ο ΟΦΗ που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα πλέον στο μίνι πρωτάθλημα ακόμα μαθηματικά χρειάζεται ένα πόντο για να είναι 100% εξασφαλισμένος με την παραμονή του στην κατηγορία και να μην μπλέξει σε περιπτώσεις ισοβαθμιών στις οποίες πολλές εξ΄αυτών δεν ευνοείται. 

Στην 6η αγωνιστική των Play Outs η κρητική ομάδα αντιμετωπίζει στις 8μ.μ στην Τρίπολη τον Αστέρα με τον οποίο έχει τους ίδιους βαθμούς (34) και αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται από ένα πόντο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το εισιτήριο τους για την επόμενη σεζόν στη Super League και να μην χρειάζονται αυτό τον πόντο την τελευταία αγωνιστική στα εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό αντίστοιχα. 

Ο ΟΦΗ στο σημερινό ματς κυνηγάει να ανατρέψει δύο αρνητικά στοιχεία που το ένα έχει να κάνει με την φετινή σεζόν και το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας, και το άλλο με το ότι δεν έχει καταφέρει σε 12 ματς πρωταθλήματος στην Α΄Εθνική να κερδίσει ποτέ μέσα στην Τρίπολη τον Αστέρα στη σύγχρονη ιστορία των δύο ομάδων. 

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να σπάσει το δικό του αρνητικό ρεκόρ που τον θέλει εδώ και τρεις μήνες να μην έχει κερδίσει εντός έδρας με τελευταία χρονικά νίκη του να είναι αυτή επί του Ατρομήτου με 3-1 στις 28 Ιανουαρίου του 2024 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League. 

Με δύο απουσίες αλλά και επιστροφές 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο ΟΦΗ θα έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες στο σημερινό ματς καθώς εκτός αποστολής τέθηκαν ο τιμωρημένος Μαρινάκης και ο τραυματίας Γκαγιέγος , ενώ στον αντίποδα επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας μετά από αρκετό καιρό ο Χιμένεθ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. 

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που έχει επιλέξει ο Τρ. Δέλλας για το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Βούρος, Γιαννούλης, Λουκάο, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Αμπάντα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Τοράλ, Νέιρα, Χιμένεθ, Μοσκέρα, Μπάκου, Αποστολάκης, Ριέρα, Ισέκα, Φελίπε, Θεοδοσουλάκης. 

Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας Τρ. 

Σε αντίθεση με τον ΟΦΗ ο Αστέρας Τρίπολης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μάλιστα μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουν σε αυτή οι Παπαδόπουλος και Μουνάφο συν τον 16χρονο Αγγελάκη. 

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΟΦΗ είναι οι: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Παλάσιος, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Κρέσπι, Αγγελάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαπέτρου από την Αθήνα με βοηθούς του τους Aρμακόλα από τις Κυκλάδες και και Ψύλλο από τη Λέσβο ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδριανός από την Αχαϊα με τον Tζήλο από τη Λάρισα στο VAR και βοηθό του τον Νιδριώτη από την Αθήνα.