Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Στόχος να κλείσουν οι μεταγραφές που απομένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Στην τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου έχουμε μπει στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ φορτσάρουν τις μηχανές τους προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ του καλοκαιριού με άλλες τρεις τουλάχιστον προσθήκες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Στην κρητική ομάδα θέλουν να αποκτήσουν ένα αμυντικό χαφ που θα μπορεί να παίξει και στη θέση 8 αλλά κυρίως θα αποτελέσει το back up του Μεγιάδο αφού ο Αργεντινός είναι μόνος του στη θέση 6.

Από εκεί και πέρα θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τους Χριστογεώργο και Σωτηρίου για να συμπληρωθεί η τριάδα των γκολκίπερ του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος μετά και την λύση της συνεργασίας με τον Μπιφουμά και το γεγονός ότι Ντίκο και Φελίπε είναι οι μοναδικοί καθαρόαιμοι επιθετικοί στον ΟΦΗ αναζητούν και ένα τρίτο επιθετικό προκειμένου να υπάρχει το απαραίτητο βάθος στην ομάδα και στη συγκεκριμένη θέση.

Πιο κοντά αυτή την στιγμή ο ΟΦΗ φαίνεται να είναι στην περίπτωση της απόκτησης του αμυντικού χαφ και του τερματοφύλακα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον επιθετικό εξετάζεται μια λίστα με πολλές και καλές επιλογές και από παίκτες από την ελεύθερη αγορά που θα είναι ανοικτή από τις 12 Σεπτεμβρίου και μετά καθώς στις 11 Σεπτεμβρίου λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα.