Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Νταμπράουσκας

Έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του ΟΦΗ και η θέση του προπονητή στην κρητική ομάδα αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένει ορφανή. 

Για την ακρίβεια αυτή η θέση είχε κάτοχο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ αφού υπήρχε καταρχήν συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κόλμαν για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και μάλιστα ο Ουαλός αποτελούσε μια προσωπική επιλογή του προέδρου της ομάδας Μιχάλη Μπούση που μίλησε με τον Κόλμαν αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες.

Μια διαφορά στο οικονομικό όμως φαίνεται ότι στάθηκε εμπόδιο για να οριστικοποιηθεί η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών. Ακόμα και το ποιοι θα ήταν συνεργάτες του είχε βρει ο Ουαλός προπονητής όμως στο ποδόσφαιρο αν δεν πέσουν οι υπογραφές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την οριστική κατάληξη ενός θέματος.

Πλέον στον ΟΦΗ τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει και πάλι και “σκαλίζουν” τη μακρά λίστα των υποψηφίων τεχνικών από το εξωτερικό καθώς είναι δεδομένη η απόφαση η κρητική ομάδα να πάει σε λύση ξένου τεχνικού για τον πάγκο της και αν βρει και κάποιον που να έχει γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος ακόμη καλύτερα.

Η εβδομάδα που μπήκαμε δεδομένα θα φέρει εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του ΟΦΗ με νέα ονόματα τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας να προστίθενται στη σχετική λίστα.

Το ενδεχόμενο πάντως να πάει ο ΟΦΗ στο ματς με τον Άρη με τον Πέδρο Καραβέλα στο τιμόνι του δεν είναι ένα σενάριο που δεν εξετάζεται αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος τεχνικός για να αντικαταστήσει τον Νταμπράουσκας.