Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Τέλος και ο Δ. Μάρκου, ποια τα αίτια του διαζυγίου με την κρητική ομάδα

Μετά τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά αλλά και τον Αλέξη Αλεξούδη και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας ο Δημήτρης Μάρκου αποτελεί από σήμερα (4/10) παρελθόν από την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σε αντίθεση με τα άλλα τρία διαζύγια η λύση της συνεργασίας με τον Δ. Μάρκου έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι καθώς ο μέχρι σήμερα υπεύθυνος του τμήματος σκάουτιγνκ της ομάδας δεν αποδέχθηκε την μείωση που του προτάθηκε και τους νέους οικονομικούς όρους συνεργασίας και κάπως έτσι λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στον ΟΦΗ παρά το ότι έγινε ένας τραγικός μεταγραφικός σχεδιασμός και στο κομμάτι του σκάουτινγκ επίσης υπήρξαν σοβαρές αστοχίες και φέτος ήθελαν να διατηρήσουν παρά ταύτα τον Δ. Μάρκου στην ομάδα αλλά όπως προαναφέραμε ο ίδιος δεν δέχθηκε την μείωση που του προτάθηκε στις οικονομικές του απολαβές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την λύση της συνεργασίας με τον Δ. Μάρκου:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μάρκο, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ από τον Οκτώβριο του 2018.

Δημήτρη ευχαριστούμε για τη συνεργασία και για την προσφορά σου στην ομάδα μας. Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό, τι κάνεις στην καριέρα σου.”