Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Της αμύνης τα παιδιά έφεραν αγωνιστική ισορροπία στην ομάδα

Αν ένα στοιχείο έχει καταφέρει να βελτιώσει τα μέγιστα στη διαδικασία των Play Outs ο ΟΦΗ είναι η αμυντική του συμπεριφορά καθώς είναι η μοναδική ομάδα στα Play Outs μέχρι στιγμής που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της. 

Σε τρία ματς στα Play Outs ο ΟΦΗ έχει δύο λευκές ισοπαλίες και μια εμφατική νίκη με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας συγκεντρώσει 5 βαθμούς μέχρι τώρα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα της παραμονής.

Πλέον ο ΟΦΗ έχει βελτιώσει κατά πολύ συνολικά τις αμυντικές του επιδόσεις και διαθέτει την 6η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί 44 συνολικά τέρματα κάτι που αποδεικνύει ότι η βελτίωση σε αυτό το σημαντικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αισθητή από την στιγμή που ο ΟΦΗ πλέον και πολύ δύσκολα δέχεται γκολ και αν δεχθεί αυτά δεν προέρχονται από αβίαστα λάθη στην άμυνα.

Συνολικά η άμυνα του ΟΦΗ επί Δέλλα έχει δεχθεί 7 τέρματα σε 7 παιχνίδια , την ίδια ώρα που επί Πέπε Μελ σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος η άμυνα του ΟΦΗ είχε παραβιαστεί συνολικά 18 φορές και μόλις μια φορά είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο νικηφόρο 1-0 επί του Παναιτωλικού που ήταν και η μοναδική νίκη του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Οι αριθμοί λοιπόν στην περίπτωση του ΟΦΗ για την λειτουργία της άμυνας επί Δέλλα λένε την αλήθεια δείχνοντας ότι έστω και στο τέλος της σεζόν βρίσκει κάποια αγωνιστική ισορροπία σε μια χρονιά πάντως που είναι άκρως αποτυχημένη από πολλές πλευρές.