Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στον ΟΦΗ για 2 χρόνια ο διεθνής Κύπριος στόπερ του ΑΠΟΕΛ Ανδρέας Καρό με μεταγραφή !

Στη δεύτερη μεταγραφή του προχώρησε σήμερα ο ΟΦΗ κάνοντας μια κίνηση ουσίας για το κέντρο της άμυνας καθώς προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου (6/9/1996) Ανδρέα Καρώ από το ΑΠΟΕΛ με μεταγραφή από τον Κυπριακό σύλλογο καθώς ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την ομάδα του. 

Ο Καρώ που είναι εν ενεργεία και βασικός στόπερ της Εθνικής Κύπρου βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για προετοιμασία και γίνονται προσπάθειες από τον ΟΦΗ να πάρει ειδική άδεια έτσι ώστε τις επόμενες ημέρες να έρθει στην Κρήτη και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα που θα έχει δύο χρόνια διάρκεια.

Την μεταγραφή του Καρό ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του ΑΠΟΕΛ στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια προερχόμενος από την Λάτσιο, ενώ την επιβεβαίωσε και ο ΟΦΗ. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει: 

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Αντρέα Καρώ.

Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στην ομάδα μας, για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους (2021-22, 2022-23), συμμετέχοντας σε 62 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 7 γκολ.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα, καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα”.