Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Το μήνυμα των παικτών στη μάχη κατά του καρκίνου την Πέμπτη η ημερίδα (Video)

Η ΠΑΕ ΟΦΗ για 4η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τον αγώνα για την ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Γιάννης Αποστολάκης συμμετέχουν στο βίντεο της ομάδας, συνομιλούν με τις οικογένειές τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα, ανήμερα της παγκόσμιας μέρας για την καταπολέμηση της νόσου! Μην ξεχνάτε: “Είμαστε ΟΛΟΙ στην ίδια ομάδα”!
 

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης για την καταπολέμηση του καρκίνου η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διοργανώνει ημερίδα για την ενημέρωση και πρόληψη για την καταπολέμηση της νόσου, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/10) στις 18:00 στην αίθουσα VIP του «Θ. Βαρδινογιάννης» (είσοδος από την Θύρα 8Β) με φυσική παρουσία, με την ημερίδα να προβάλλεται παράλληλα και στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube.

Εισηγητές θα είναι η Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια μαστού, κα. Σταυριάνθη Βασιλάκη – Ασκοξυλάκη, ο χειρουργός ογκολόγος με εξειδίκευση στον μαστό, κ. Γιάννης Ασκοξυλάκης και η ηθοποιός, κα. Χαρά Ζαρωνάκη, η οποία θα αναφερθεί στην προσωπική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Επίσης την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.