Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Το 4-3-3 λογικά επανέρχεται στην Τρίπολη, χωρίς να εγκαταλείπεται το 5-3-2

Μετά από αρκετά ματς λόγω των σοβαρών ελλείψεων που υπήρχαν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι τόσο στα εξτρέμ όσο και στη θέση του σέντερ φορ ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να επαναφέρει το αγαπημένο του 4-3-3 στν Τρίπολη απέναντι στο σημερινό ματς με τον Αστέρα.

Σε μια πιθανή ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στίβενς , στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Λάρσον και αριστερά ο Μπαλογιάννης με τους Βούρο και Διαμαντή στα στόπερ. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μεγιάδο, Ντιουσε και Περέα, ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα παίξει ο Ντίκο, αριστερά ο Ντουρμισάι και στην κορυφή ο Γκερέρο.

Αν τώρα επιλέξει το σύστημα 5-3-2 που έχει ελάχιστες πιθανότητες κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στίβενς, στην πεντάδα της άμυνας δεξιά ο Λάρσον , αριστερά ο Μπαλογιάννης και στα τρία στοπερ οι Βούρος, Διαμαντίδης και Πασαλίδης, Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα δούμε πιθανόν Μεγιάδο , Ντιουσέ και Τοράλ με τον Περέα να μένει στον πάγκο σε αυτή την περίπτωση, με τους Ντίκο και Γκερέρο δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης.