Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Φώναξαν παρών για Αγρίνιο Μπάουμαν , Τοράλ και Μοσκέρα, πρώτη προπόνηση για Ισέκα

Πολλά ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ στο ΒΑΚ ενόψει και του καθοριστικού επαναληπτικού με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Και αυτό καθώς τόσο ο Νόα Μπάουμαν όσο και ο Γιόν Τοράλ κατάφεραν να ξεπεράσουν σε χρόνο ρεκόρ τους τραυματισμούς τους και να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι είναι διαθέσιμοι και για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Αγρίνιο.

Μαζί με αυτούς επέστρεψε και ο Μοσκέρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και τον άφησε εκτός αποστολής από το ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ , έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (30/1), στις 11:00 μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει αρχικά με πτήση για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για το Αγρίνιο.