Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ψάχνει μια μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Απαλλαγμένος πλήρως από τα όποια σενάρια υποβιβασμού ο ΟΦΗ δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του με μεγάλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα σήμερα στις 7.30 μ.μ (Prismasport Live- Cosmote Sport 1) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ ψάχνει μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα των πλέϊ οφ και παρά και τις δικές του ελλείψεις θα παλέψει σε ένα κατάμεστο “Γεντί Κουλέ” να πάρει το τρίποντο απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος που κυνηγάει τον τίτλο.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεση του σε ακόμη ένα ματς τους τραυματίες Νέιρα και Φελίπε καθώς και τους τιμωρημένους Βούρο και Περέα.

Στον αντίποδα επιστρέφουν από τιμωρία ο Μεγιάδο και ο Λάρσον που δεν έπαιξαν στη Νίκαια όπως και ο Τοράρινσον που είχε μείνει εκτός από το ματς με τον Ιωνικό λόγω της γέννησης του παιδιού του.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ συμπεριλαμβάνονται οι:

Μανδάς, Χριστογεώργος, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Γιαννούλης, Yohou, Διαμαντής, Mellado, Diousse, Bakic, Toral, Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Grønning, Dicko, Dju.

Mε Φαν Βέερτ αλλά και πολλές απουσίες στο Ηράκλειο η ΑΕΚ 

Η ΑΕΚ από την μεριά της έχει έρθει στο Ηράκλειο με πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Σιμάνσκι και Αραούχο όπως και οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία , Γαλανόπουλος αλλά και οι ανέτιμοι Φερνάντες και Μοχαμαντί.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ: 

Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον , Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίανσον, Κοσίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία με βοηθούς τους Κωστάρα από την Αιτωλοακαρνανία και Τριανταφύλλου από την Αρκαδία , με τέταρτο διαιτητή τον Μαλούτα από την Ημαθία και στο VAR τον Φωτιά από την Πέλλα με βοηθό του τον Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα.