Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ψάχνει μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη και γλυκοκοιτάζει και πλέϊ οφ

Με στόχο να σημειώσει την τρίτη φετινή του εντός έδρας νίκη αλλά και την πρώτη του φέτος επί μεγάλου αντιπάλου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 7.30 μμ στο Γεντί Κουλέ τον Άρη στο ματς που ολοκληρώνει την 23η αγωνιστική της Super League. 

Ο ΟΦΗ έχει απόσταση 8 βαθμών από τον Άρη και σε περίπτωση νίκης η διαφορά αυτή θα πάει στο -5 τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου με την κρητική ομάδα αν συμβεί αυτό να έχει ζωντανές τις ελπίδες της ακόμη και για είσοδο στην εξάδα των πλέϊ οφ, ανάλογα με το τι θα κάνουν βέβαια και οι Ατρόμητος και Παναιτωλικός που έχουν τις δικές τους πιθανότητες για να πάρουν μια θέση στα πλέϊ οφ.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα για το σημερινό ματς δεν είναι λίγα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας και επικεντρώνονται κυρίως στο κέντρο της άμυνας όπου θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Πασαλίδης και ο Διαμαντής που έχει ίωση , ενώ θα λείψει από την μεσαία γραμμή ο Νέιρα που υπέστη θλάση.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό ματς με τον Άρη είναι οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Diousse, Yohou, Perea, Mellado, Bakic, Toral,Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Phellype, Gronning, Dicko, Dju.

Χωρίς Φαμπιάνο ο Άρης 

Από την μεριά του ο Άρης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι αλλά το ένα που έχει είναι σημαντικό και αφορά τον τιμωρημένο Φαμπιάνο τον ένα εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ και ο Μπράμπετς θα παίξει προερχόμενος από τραυματισμό.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Άρη για το ματς με τον ΟΦΗ είναι οι: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Rupp, Doukoure, Gray, Etebo, Peersman, Dabo, Mazikou, Nkoulou, Odubajo, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος.