Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Aναζητά την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στις Σέρρες για να “κλειδώσει” την παραμονή

Με στόχο να σημειώσει την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη στη διαδικασία των Play Outs ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 3μ.μ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών τον Πανσερραϊκό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. 

Ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει να σπάσει ακόμη την αρνητική φετινή παράδοση που τον θέλει να μην έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από το Γεντί Κουλέ και το ματς με τον Πανσερραϊκό είναι μια καλή ευκαιρία από την στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν αποβάλλει ουσιαστικά το μεγαλύτερο άγχος για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας 31 και 30 βαθμούς αντίστοιχα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα έχουν μειωθεί στον ΟΦΗ με μοναδικές απουσίες να είναι αυτές των Χιμένεθ , Μπρεσάν και Σημαντηράκη ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Νέιρα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του μέσα στην εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Πανσερραϊκό αποτελείται από τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Μαρινάκη, Τοράρινσον, Αμπάντα, Βούρο, Λαμπρόπουλο, Λουκάο, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Ριέρα, Αποστολάκη, Θεοδοσουλάκη, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα, Μπάκου και Τοράλ. 

Με rotation και απουσίες ο Πανσερραϊκός 

Ο Πανσερραϊκός από την μεριά του έχει κάποιες σημαντικές απουσίες για το σημερινό ματς είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω της απόφασης του Πάμπλο Γκαρσία για μίνι ροτεϊσιον δίνοντας ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες της ομάδας που δεν έχουν παίξει πολύ.

Έτσι εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Θυμιάνης καθώς και οι Xοβάν,. Πηλέας, Γούλερι, Γκοτζαμανίδης, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με  τον ΟΦΗ είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπεργκστερμ, Πεταυράκης, Ντάνκερλουι, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Διαμαντής, Τομάς, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μορέίρα, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Φωτιάς από την Πέλλα με βοηθούς του τους Διαμαντή από την Ήπειρο και Νταβέλα από την Μακεδονία ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη με τον Σιδηρόπουλο στο VAR και βοηθό του τον Βεργέτη από την Αργολίδα.