Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Mέσα για ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπουζούκης, στο δρόμο της επιστροφής και ο Νέιρα

Κάτω από βροχή πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η οποία ήταν ανοικτή για τους εκπροσώπους του τύπου.

Ο Ν. Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση τον Γιάννη Μπουζούκη που είχε μείνει εκτός του αγώνα με τον Ολυμπιακό λογω ενοχλήσεων να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”.

Στα ευχάριστα νέα και το γεγονός ότι οι Ντίκο, Τοράλ και Μεγιάδο που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” προπονήθηκαν και αυτοί κανονικά και έτσι δεν φαίνεται προς το παρόν να τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου.

Καλά νέα από τη σημερινή προπόνηση όμως προέκυψαν και από τον Χουάν Νέιρα που μετά από απουσία 1,5 μήνα λόγω θλάσης πρώτου βαθμού πάτησε ξανά γήπεδο και έκανε ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι ίσως στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Λαμία να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Από την σημερινή προπόνηση δεν ακολούθησε το δεύτερο κομμάτι της ο Μπιφουμά και απομένει να δούμε για ποιο λόγο έγινε αυτό από την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ και αν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.