Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Mε Τοράλ και Μπιφουμά η αποστολή για την Τρίπολη

Με τον Γιον Τοράλ να επιστρέφει στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η επί κρητικού εδάφους προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (2/10, 15:00).

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Μπιφουμά επέστρεψε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και προπονήθηκε κανονικά. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Mesaque Dju. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Juan Neira συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Bruce Kamau να κάνει θεραπεία.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Μπουζούκης, Toral, Perea, Στάικος, Mellado, Guerrero, Dicko, Durmishaj, Bifouma. 

Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Φροίξος Γρίβας και Bruce Kamau και οι Βασίλης Σηφάκης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Αποστολάκης, Mesaque Dju και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αύριο (1/10) το πρωί από το Ηράκλειο, ενώ στις 16:00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον κυριακάτικο αγώνα επί Αρκαδικου εδάφους.