Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: O επιδραστικός Αμπάντα και ο παλιός καλός Γκαγιέγος

Αν είχε δύο κέρδη στο ματς με τον Ατρόμητο ο ΟΦΗ ήταν η παρουσία δύο ποδοσφαιριστών του που ο καθένας από την μεριά του ήταν αρκετά επιδραστικός στην εξέλιξη του αγώνα. 

Πρώτος ο Αμπάντα ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και σε ακόμη ένα ματς από δική του ασίστ ο ΟΦΗ σημείωσε γκολ με τον Φελίπε όπως έγινε και στο ματς με τον Άρη στην πρεμιέρα ,ενώ μην ξεχνάμε και το εξαιρετικό γκολ του Γάλλου αριστερού μπακ -χαφ και στο νικηφόρο ματς με τον ΠΑΟΚ.

2 ασίστ ένα γκολ και αρκετές ατομικές προσπάθειες από τον Αμπάντα που είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ με τα καλά του και τα κακά του στο παιχνίδι του. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν φημίζεται για τις αμυντικές του ικανότητες και αυτό ήταν κάτι που το ήξεραν στον ΟΦΗ όταν τον πήραν αλλά έχει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα από την άλλη που βοηθάνε πολύ τον ΟΦΗ στο παιχνίδι του. Την  ταχύτητα και κυρίως την πολύ καλή σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Πάμε τώρα και στον Φελίπε Γκαγιέγος. Κόντρα στον Ατρόμητο ο Χιλιανός μέσος έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και η έξοδος του από το ματς στο 80΄έπαιξε κατά την άποψη μου σημαντικό ρόλο στο να βρει διαδρόμους από τον άξονα η ομάδα του Περιστερίου. Ο Γκαγιέγος ήταν εξαιρετικός τόσο στα αμυντικά αλλά κυρίως στα επιθετικά του καθήκοντα καθώς βοήθησε πάρα πολύ στην καλή κυκλοφορία της μπάλας δημιουργώντας αρκετές φορές παιχνίδι για την ομάδα του σε ένα ματς όπου ο παρτενέρ του ο Μιγκέλ Μεγιάδο έκανε μια μέτρια εμφάνιση.