Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Tέλος η σεζόν για Νέιρα υπέστη θλάση α΄βαθμού

Μετά τον Γιον Τοράλ και ο Χουάν Νέιρα δεν θα παίξει σε άλλο ματς του ΟΦΗ μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς υπέστη θλάση α΄βαθμού στη γάμπα και έτσι τίθεται νοκ άουτ και αυτός από τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν με Ιωνικό εντός και Παναιτωλικό εκτός έδρας. 

Ο Νέιρα ένιωσε τις ενοχλήσεις μετά την χθεσινή προπόνηση και σήμερα το πρωί πήγε για εξετάσεις όπου έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση α΄βαθμού στη γάμπα κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2 με 3 εβδομάδες.

Έτσι ενόψει των δύο τελευταίων ματς μοναδικό διαθέσιμο δεκάρι για τον ΟΦΗ είναι ο Μπάκιτς , ενώ να θυμίσουμε ότι απο το ματς του Σαββάτου με τον Ιωνικό θα απουσιάσει και ο Μεγιάδο λόγω καρτών άρα είναι τρία τα δεδομένα προβλήματα για τον Νταμπράουσκας για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας.

Από εκεί και πέρα ο Φελίπε που αποχώρησε λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ενώ μέσα στην ημέρα θα υπάρχουν νεότερα για το μέγεθος του τραυματισμού του Θεοδοσουλάκη στο γόνατο.

Η προπόνηση της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της συμμετείχαν οι Γρίβας και Σηφάκης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (4/5), στις 10:30.