Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Tα διαρκείας , οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν και η αξιολόγηση για την χρονιά που πέρασε

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και οι προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο ήταν ακόμη ένα κομμάτι που βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης του Μηνά Λυσάνδρου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ. 

Αυτό που τόνισε ο διευθύνον σύμβουλος του ΟΦΗ για τις πωλήσεις διαρκείας της περσινής σεζόν ήταν “πως για το μέγεθος και την ιστορία του ΟΦΗ προφανώς και δεν καλύπτουν τις προσδοκίες που έχουμε” δηλώνοντας όμως παράλληλα ικανοποιημένος από την γενική εικόνα του γηπέδου και την προσέλευση του κόσμου στα εντός έδρας ματς της ομάδας.

Υπογράμμισε ότι η γενική οικονομική πολιτική στα διαρκείας του ΟΦΗ δεν θα έχει πολλές αλλαγές στα νέα εισιτήρια διαρκείας αλλά θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις σε κάποια κομμάτια των διαρκείας που εντόπισαν ότι χρίζουν βελτίωσης.

Τέλος έκανε γνωστό ότι τα νέα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία μετά τις 15 Ιουνίου και σίγουρα πριν το τέλος του ίδιου μήνα έτσι ώστε και ο φίλαθλος κόσμος της κρητικής ομάδας να κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.