Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: To ξεσκαρτάρισμα και οι πωλήσεις φέρνουν ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας

Μετά τις μαζικές αποχωρήσεις που υπήρξαν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας τις τελευταίες ημέρες θεωρείται πλέον δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε 1-2 κινήσεις για την  ποιοτικότερη ενίσχυση της ομάδας στον ένα μήνα που απομένει για την λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 

Οι αποχωρήσεις Ντουρμισάι, Γκρόνινγκ και Γρίβα από την επιθετική γραμμή της ομάδας και κυρίως από την θέση του σέντερ φορ όπου αγωνίζονται οι δύο πρώτοι κάνουν επιβεβλημένη πλέον την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ που θα βοηθήσει τους Φελίπε και Ντίκο στην κορυφή της επίθεσης από την στιγμή που και ο Θεοδωσουλάκης που ανανέωσε σήμερα και μπορεί να παίξει σε αυτή την θέση θα αργήσει να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του.

Από εκεί και πέρα παίκτης όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί και για την θέση του Ντιουσέ καθώς ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής ήταν ένας ποδοσφαιριστής που μπορούσε να παίξει και μαζί με τον Μεγιάδο αλλά και σαν καθαρό εξάρι και εξάρι άλλο καθαρό πλην του Μεγιάδο ο ΟΦΗ δεν έχει αυτή την στιγμή στην ομάδα του.

Κίνηση δεν αποκλείεται να γίνει και στα εξτρέμ καθώς και εκεί μετά την αποχώρηση Γρίβα αλλά και του Ντουρμισάι που μπορούσε να παίξει και εκεί χρειάζεται μια επιπλέον λύση για να βοηθήσει τους Μπιφουμά και Μοσκέρα που είναι οι μόνοι καθαρόαιμοι εξτρέμ που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον ΟΦΗ.

Mετά τις τελευταίες αποχωρήσεις το ρόστερ του ΟΦΗ απαριθμεί πλέον συνολικά 26 ποδοσφαιριστές μαζί με τους 3 τερματοφύλακες αριθμός ιδανικός σύμφωνα με τα θέλω του Νταμπράουσκας. Και κάπου εκεί θα παραμείνει αλλά με το ξεσκαρτάρισμα να συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες σε συνδυασμό με 1-2 ποιοτικές προσθήκες που θα γίνουν στην ομάδα, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη πώληση βασικού ποδοσφαιριστή.