Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Xωρίς Μπάκιτς , Μοσκέρα και Πασαλίδη κόντρα στην Κηφισιά

Με 20 παίκτες αλλά χωρίς τους Μπάκιτς ,  Μοσκέρα και Πασαλίδη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κηφισιά στο Γεντί Κουλέ στις 5.30 μ.μ. 

Ο Μαυροβούνιος μπήκε μόλις χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά τον τραυματισμό του και ήταν λογικό να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή , ενώ ο Μοσκέρα βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός αποστολής λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος που τον άφησε εκτός και από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι εξελίξεις με τον Νταμπράουσκας έχουν καθυστερήσει την κλήση του σε απολογία από την διοίκηση η οποία πάντως αναμένεται να γίνει άμεσα.

Σε ότι αφορά τον Πασαλίδη η αξονική η οποία έκανε βγήκε καθαρή και σήμερα μάλιστα έκανε κανονικά προπόνηση φορώντας μια ειδική μάσκα και έμεινε προληπτικά εκτός από το ματς με την Κηφισιά γιατί είναι πρόσφατο το χτύπημα του.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ Πέδρο Καραβέλα επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με την Κηφισιά που είναι οι: Mπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Γιαννούλης, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Φελίπε, Ντίκο.