Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Αετός Ανωγείων ζητάει από την ΕΠΣΗ να δωρίσει τα πρόστιμά του στον Μανώλη Λαμπάκη

Σε μια όμορφη κίνηση πέρασε ο Αετός Ανωγείων, ο οποίος ζήτησε από την ΕΠΣΗ, να δωρίσει τα πρόστιμα που του έχει επιβάλλει, στην οικογένεια του Μανώλη Λαμπάκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που βιώνει δύσκολη περιπέτεια υγείας, χρειάζεται βοήθεια κι ο Αετός είναι μια ακόμα ομάδα που στέκεται δίπλα του. 

Το αίτημα προς την ΕΠΣΗ:

“Κυριε πρόεδρε

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σωματείου μας λάβαμε σήμερα 13-02-24 και ώρα 12:19μμ ένα έγγραφο με ποινές του σωματείου και αξιωματούχων μας με ποινές αποκλεισμού και χρηματικά πρόστιμα.

Παρόλο που οι ποινές προβλέπονται από των κανονισμό θεωρούμε απαράδεκτο να τιμωρούνται σωματεία και αξιωματούχοι με χρηματικά πρόστιμα καθώς όλοι μας αγωνιζόμαστε για να βρουμε χορηγίες και να συμπληρώσουμε τα χρήματα που βάζουμε από το υστέρημα μας για να κρατάμε ζωντανά τα σωματεία.

Όσον αφορά τις ποινές αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους δεν έχουμε καμία αντίρρηση να γίνουν ακόμα αυστηρότερες ώστε όλοι μας και πρώτα εμείς στο σωματείο του Αετού Ανωγειων να συμπεριφερόμαστε με πιο κόσμιο τρόπο ακόμα και όταν αδικούμαστε κατάφορα από αποφάσεις διαιτητών και των βοηθών τους.

Προτείνουμε λοιπόν τα πρόστιμα των 100€,50€, και 50€ συνολικά 200€ που μας επιβλήθηκαν να δοθούν στην οικογένεια του Μανώλη Λαμπάκη ποδοσφαιριστή του Ποσειδωνα ως ελάχιστη βοήθεια στον αγώνα που δίνει για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ελπίζουμε το αίτημα μας να σας βρει σύμφωνους και να προχωρήσουμε από κοινού σε αυτή την κίνηση ανθρωπιάς.

Επίσης σας ζητάμε να πάρετε απόφαση να μην επιβάλλονται χρηματικά πρόστιμα στα σωματεία και στους παράγοντες τους αλλά αυστηρότερες ποινές συμμετοχής σε αγώνες των σωματείων τους.

Σας ευχαριστούμε εκ τον προτέρων.”