Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Αλμυρός πήρε άριστα στην διαχείριση της κρίσης

Μετά την ήττα από τον ΑΟΤ στο ντέρμπι Ηρακλείου, ο Αλμυρός επέστρεψε με μία μεστή εμφάνιση απέναντι στον Φωστήρα και κατάφερε να πάρει την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη φάνηκε να μην είναι καθόλου επηρεασμένη στο παιχνίδι με τον Φονέα των Γιγάντων, κάτι που αναδεικνύει την ηρεμία μετά την τρικυμία που υπέστη και την ήττα από τον ΑΟΤ, δεν είχε το άγχος που θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να κουβαλάει, έπειτα από ένα τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα και με μεθοδικότητα και συνέπεια στο πλάνο κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη με 2-0.

Φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό, φέρει και η διοίκηση της ομάδας, που δεν έκανε σπασμωδικές κινήσεις, διαχειρίστηκε άψογα την κρίση που προέκυψε και πήρε άριστα στον ρόλο της, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, όπου τα πράγματα ξέφευγαν από τον έλεγχο τους.

Οι προσωπικότητες στα αποδυτήρια των “Οράνιε” είναι πολλές, κάτι που γίνεται αντιληπτό τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο ούτε εκείνες φαίνεται να επηρεάστηκαν, ίσα-ίσα εξοπλίστηκαν με τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και κατέβαλαν μία από τις καλύτερες ομάδες στον Όμιλο τους, Φωστήρα υποχρεώνοντας τον στην πρώτη απώλεια βαθμών.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και αν στο στρατόπεδο του Γαζίου συνεχίσουν ως προς αυτή την κατεύθυνση, μόνο κέρδος θα έχουν μακροπρόθεσμα, αφού και ταλέντο υπάρχει και εμπειρία υπάρχει αλλά και επαγγελματισμός.