Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης, εκπροσώπησε το σύλλογο στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Πάντα κοντά στο τοπικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του Ηρακλείου, ο Νίκος Τσαμπουράκης, ο οποίος υπήρξε και ο ίδιος ερασιτεχνης ποδοσφαιριστής, μίλησε με τους εκπροσώπους σωματείων και τους προπονητές και άκουσε τα προβλήματα τους.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Τσαμπουράκης “το πιο σημαντικό για μένα είναι το γεγονός ότι το Ηράκλειο συνεχίζει να βγάζει ταλέντα και αυτό φαίνεται απο την πορεία των Μικτών ομάδων. Είναι σημαντικό ότι η ΕΠΣΗ, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, που είναι κοντά στον αθλητισμό, θα αποκτήσει σύντομα το δικό της γήπεδο, κάτι που θα λύσει πολλά προβλήματα. Εντυπωσιάστηκα απο το γεγονός ότι η ΕΠΣΗ έχει έτοιμη Μικτή ομάδα κοριτσιών, κάτι που δεν υπάρχει σε άλλο νομό της χώρας. Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι η νέα ηγεσία του Αθλητισμού, θα μπορέσει να προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπως έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης, κάτι για το οποίο δεν χωρά καμία αμφιβολία. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες και τους εμπλεκόμενους, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, της περιοχής μας”.