Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΑΟΤ ήταν μαχητικός… «φωνάζει» για δυο πέναλτι αλλά ηττήθηκε από τον Εθνικό με 1-2

Ο ΑΟΤ παρότι πάλεψε και άξιζε κάτι παραπάνω, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το σημερινό παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2 από τον Εθνικό Πειραιώς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Έντονες διαμαρτυρίες για τους Μεσσαρίτες που ζήτησαν πέναλτι σε δυο περιπτώσεις!

Οι Μεσσαρίτες στάθηκαν άτυχοι καθώς στο 14ο λεπτό ο Σπυριδάκης  στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας έτσι προβάδισμα στην ομάδα του Εθνικού.

Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-2 με τον Σάμιο να πιάνει ένα πλασέ και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, σε μία φάση όπου οι άνθρωποι του ΑΟΤ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στην αρχή. Στο 44′ από σέντρα του Ζαφείρη ο Δουλγεράκης δεν θα μπορέσει να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι «ασπρόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Σπυριδάκη.

Η ισοφάριση ήρθε στο 55′ για τον ΑΟΤ δίνοντας του ελπίδες. Από εκτέλεση κόρνερ του Σένκα, ο προωθημένος Βρετός με προβολή θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-1.  Στο 58′ ο Ζαφείρης θα χάσει τεράστια ευκαιρία για να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι, με τον έμπειρο επιθετικό να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο Κούμπουλα απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

Στο 76′ ο Σταύρου έπιασε ένα καλό σουτ αναγκάζοντας τον Δημαράκη σε σπουδαία επέμβαση, ενώ στο 81′ προειδοποίησε ο Σάμιος με το σουτ του έξω από την περιοχή να περνάει άουτ.

Στο 86′ όμως αυτή τη φορά ο Σάμιος κατάφερε να νικήσει τον Δημαράκη με σουτ μέσα από την περιοχή, «παγώνοντας» τους αντιπάλους του. Στο 90+1 ο Λούσι βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος μέσα στην περιοχή με τον ΑΟΤ να ζητάει ξανά πέναλτι, με έντονες διαμαρτυρίες αλλά δεν του δόθηκε!

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Δημαράκης, Σπυριδάκης (46′ λ.τρ. Λούσι), Δουλγεράκης (73′ Γιαννικάκης), Βρετός, Μεϊρέλες, Κουρουθιανάκης, Ζαφείρης, Βακράκος (90′ Φραγκιαδουλάκης), Σένκα, Γκελοσάνι (87′ Παπαδάκης Γ.), Παπανδρέου (83′ Καργάκης)

Στον πάγκο: Παπαδάκης Γ., Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας, Σταυρακάκης, Καργάκης Αλ., Κουτεντάκης, Καργάκης Στ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Κούμπουλα, Παπαγελλής, Ζωγραφάκης, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Μαλάϊ, Νταλακούρας (23′ λ.τρ. Ντάφλας – 90′ Πλουμάτος), Σταύρου (90′ Κατσογιάννης), Σάμιος, Διάκος (68′ Αντωνίου), Δώδας (68′ Χρούστινεκ).

Στον πάγκο: Κώστας, Πίνης, Ζαμάνης, Καλύβας.

σ