Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο απολογισμός του Κ. Ψυρόπουλου – «Ο Φωστήρας ανήκει στη Γ’ Εθνική»

Ένας προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Φωστήρα, είναι ο Κώστας Ψυρόπουλος.

Ο ικανός τεχνικός έχει ζήσει με τις ομάδα του Ταύρου λύπες αλλά και πολλές χαρές, ανόδους, πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Ο ίδιος μίλησε στο PrimeSport, μετά την λήξη της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους, κάνοντας έτσι έναν απολογισμό της φετινής πορείας της ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ονομαστικά όσους συνεργάστηκε:

«Ανέλαβα δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όταν η ομάδα είχε δύο μόλις βαθμούς. Μαζέψαμε 24 πόντους και το κάναμε με μεγάλη δυσκολία.

Όταν ήρθα έφευγαν παίκτες, ερχόντουσαν, ήρθαν παίκτες 2-3 μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.
Μέσα σε διάστημα τριών μηνών στην ουσία αλλάξαμε τρεις ομάδες και από όλους αυτούς συνεχίζουν βασικοί μόνο ο Καραγκιολίδης με τον Πεχλιβανίδη.

Υπήρχαν προβλήματα στη φυσική κατάσταση, το ρυθμό… Έπρεπε να φτιάχνουμε την ομάδα και ταυτόχρονα να παίρνουμε και αποτελέσματα.
Πήραμε βαθμούς πολύ δύσκολα και καταφέραμε να συγκροτήσουμε την ομάδα που υπάρχει τώρα. Η ένσταση ήταν μεγάλο πλήγμα για το σωματείο και μας επηρέασε όλους, παίκτες, διοίκηση, κόσμο.

Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό σοκ. Παίξαμε σε δύσκολες έδρες και ήταν πολύ δύσκολη η συγκομιδή βαθμών μέσα σε λειτουργία τριών μηνών.

Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση, τους παίκτες αλλά και τον κόσμο, που έχει μάθει την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό.

Πιστεύω αν η ομάδα καταφέρει να μαζέψει τους ίδιους βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα τα καταφέρει. Μαθηματικά υπάρχουν παιχνίδια και αν πάρει αποτελέσματα μπορεί να σωθεί.

Ο Φωστήρας ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, το λέω μέσα από την καρδιά μου, καθώς έχουμε γράψει ιστορία με το σωματείο αυτό -στη νεότερη ιστορία της-.

Σίγουρα είμαι δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο, έχω φίλους εκεί και σίγουρα θα ήθελα το καλύτερο.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω και τη διοίκηση, τους προέδρους Καζαντζή και Πετρινώλη, τους γενικούς αρχηγούς Βασιλακάκη και Μόνη, τον φροντιστή κ. Χριστοδούλου, τον συνεργάτη μου Άκη Σαμιώτης και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Κοκόνη.

Επίσης, τους Ανδρέα Χατζηχρήστο, Χρήστο Χατζησπύρου, Μανώλη Στουπάκη αλλά και τον κόσμο και τους παίκτες όλους που συνεργαστήκαμε.»