Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο απολογισμός του Σουτζή στο Primesport.gr: «Μπορούσαμε να τερματίσουμε ψηλότερα»

Στο Primesport.gr μίλησε ο νεαρός Ηρακλειώτης προπονητής, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την ομάδα του, τον Ποσειδώνα, να τερματίζει στην 9η θέση στην πρώτη χρονιά που επέστρεψε στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Σουτζής ανέφερε στις δηλώσεις του ότι είναι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ο στόχος της ομάδας του επιτεύχθηκε πολύ γρήγορα (που ήταν η παραμονή στην κατηγορία) ωστόσο υπογράμμισε ότι θα μπορούσαν να είχαν τερματίσει ψηλότερα. Επιπλέον σχολίασε το πρωτάθλημα χαρακτηρίζοντας πολύ ποιοτικό!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα του Ποσειδώνα μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου. Αρχικός στόχος ήταν η παραμονή μας, χωρίς μεγάλο μπάτζετ και έχοντας κρατήσει σε μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ και αρκετά νέα παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά σε αυτή τη κατηγορία. Οι μεταγραφές που ήρθαν προσέφεραν τα μέγιστα, δέθηκαν με τα περσινά παιδιά και έτσι ήρθε η γρήγορη παραμονή. Δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό αν και θα μπορούσαμε βάσει της εικόνας μας ειδικά του πρώτου γύρου να τερματίσουμε πιο ψηλά»

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος:

«Το πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια ήταν πολύ ποιοτικό. Οι δυο ομάδες, ΠΟΑ και ΠΑΟΚρουσώνα ξεχώρισαν από την αρχή και ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες έγιναν πολύ αμφίρροπα ματς. Όλοι μπορούσαν να κερδίσουν όλους και αυτό έκανε πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο ΠΟΑ ήταν άξιος πρωταθλητής και εύχομαι να τα καταφέρει στα μπαράζ έτσι ώστε να επιστρέψει στην Γ’ Εθνικη»