Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Γιαννακόπουλος μιλάει για κλοπή από την Euroleague 5η φορά φέτος εάν δεν έμπαινε το τρίποντο του Γκριγκόνις!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα με τη Μονακό, εστιάζοντας στην τελευταία φάση και στο τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις, εξηγώντας πως έγινε φάουλ που δεν δόθηκε στον Λιθουανό

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία απίστευτη, όσο και μεγάλη νίκη στο Πριγκιπάτο επικρατώντας της Μονακό με σκορ 91-90 χάρη στο μεγάλο τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις από την κορυφή με τη λήξη του χρόνου.

Αστόχησε απελπιστικά στη βολή, με αποτέλεσμα να περάσει η κατοχή στην ομάδα του Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής κάλεσε timeout, ο Μήτογλου κατάφερε να βρει τον αμαρκάριστο Γκριγκόνις ο οποίος τελείωσε τη δουλειά.

Πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση και θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για τον αγώνα με την Αρμάνι (22/12), στάθηκε στην τελευταία φάση.

Με μήνυμά του στο Instagram, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπητή EuroLeague, ξέρεις ότι αν ο Γκριγκόνις δεν είχε ευστοχήσει στο τελευταίο σουτ αυτή θα ήταν η 5η κλοπή εναντίον μας φέτος επειδή του έγινε φάουλ; Και οι τρεις διαιτητές δεν το είδαν, ε»;

Πηγή: gazzetta.gr