Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κυτσύκου έδωσε τη λύση στον Ποσειδώνα!

Σε ένα ματς όπου οι καιρικές συνθήκες, στάθηκαν εμπόδιο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ο Ποσειδώνας επικράτησε 1-0 της Βόνης στο Ατσαλένιο.

Με τον Χρύσανθο Κυτσύκου να σκοράρει ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ποσειδώνας επικράτησε της Βόνης με 1-0 στο γήπεδο του Ατσαλένιου, επιστρέφοντας στις νίκες.

Η ομάδα του Νικόλα Σουτζή, χάρη στο γκολ του Χρύσανθου Κυτσύκου, νίκησε έστω και δύσκολα τη Βόνη του Απόστολου Παπακώστα για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ξεκίνημα στο παιχνίδι με τη Βόνη να χάνει μεγάλη ευκαιρία ώστε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Παπαγγελή από θέση τετ-α-τετ να πλασάρει άουτ.

Ο Ποσειδώνας ισοφάρισε τις ευκαιρίες με μία καλή εκτέλεση φάουλ του Καουκάκη, ενώ είχε μία ακόμη στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Ασλαματζίδη, η οποία ωστόσο δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Νικόλας Σουτζής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Χρύσανθο Κυτσύκου και εκείνος τον αποζημίωσε είκοσι λεπτά περίπου αργότερα, όταν μετά από γύρισμα του Καουκάκη, έγραψε το 1-0 με κοντινή προβολή στο 67′.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Βόνη άγγιξε σε δύο στιγμές την ισοφάριση, όμως αρχικά ο Σκανδαλάκης νικήθηκε από τον Κασαπάκη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βερυκοκίδης πέταξε τεράστια ευκαιρία για να δώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, αστοχώντας σε κενή εστία, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. 

Ποσειδώνας (Νικόλας Σουτζής): Κασαπάκης, Βερούσι, Ντελάκης, Δρίτσας, Νικηφόρος, Κοζυράκης, Πλατοκούκης (85′ Συμιανάκης), Ασλαματζίδης, Θεοδωράκης (46′ Κυτσύκου), Καουκάκης (90′ Εμμανουήλ), Μαραθιανός (80′ Καπιζιώνης)

Βόνη (Απόστολος Παπακώστας): Πουλάκης, Σφακιανάκης, Μουρτζάκης, Αλεξίου, Παχάκης, Κουκάκης, Σταυρακάκης, Παπαγγελής, Δαγκωνάκης, Γριβάκης, Παπακώστας