Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κωνσταντελιας βγήκε 2ος σε ψηφοφορία για το Golden Boy 2023 – Πάνω από Μπέλιγκχαμ και Γκάβι

Κάτι παραπάνω από τιμητική είναι η παρουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια στην ψηφοφορία για το βραβείο του Golden Boy 2023, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πάνω από τον Τζουντ Μπέλιγκχαμ και τον Γκάβι!

Αρέσει και με το… παραπάνω ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά» προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Φυσικά ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί και στους υποψηφίους για το βραβείο του Golden Boy του 2023, το οποίο καθορίζεται από ψηφοφορία μεταξύ δημοσιογράφων, στην οποία ο Κωνσταντέλιας φιγουράρει μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση με το 10, 8% των ψήφων!

Το τιμητικότερο της υπόθεσης είναι ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται στη συγκεκριμένη ψηφοφορία πάνω από τον Τζουντ Μπέλιγκχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Γκάβι της Μπαρτσελόνα, τον Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Αρντά Γκιουλέρ, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Τζαμάλ Μουσιάλα.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Κωνσταντέλιας κατέγραψε 37 συμμετοχές πετυχαίνοντας τρία τέρματα, ενώ καθήλωσε και με την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση!

 

Πηγή: sport-fm.gr