Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Λεβαδειακός τσίμπησε βαθμό στο Αγρίνιο και έριξε στην τελευταία θέση τον ΟΦΗ (0-0-Video)

Ένα πολύτιμο βαθμό που τον φέρνει ισόβαθμό στους 7 πόντους μαζί με τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ κατάφερε να αποσπάσει ο Λεβαδειακός την Κυριακή το μεσημέρι στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό μένοντας στο 0-0. 

Έτσι με αυτή την ισοπαλία το συγκρότημα του Γ. Βέλιτς έριξε τον ΟΦΗ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά και την ήττα που υπέστη χθες από τον Ιωνικό εντός έδρας η κρητική ομάδα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη έφτασαν τους 13 βαθμούς και καταλαμβάνουν την 7η θέση της βαθμολογίας,

Το ματς 

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καθόλου ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες έδειχναν δυσκολία στην ανάπτυξη. Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα και είχε την υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοση του και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 23΄ όταν ο Χάμοντ με προβολή σταμάτησε το σουτ του Κολοβού από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 54΄ όταν ο Καρέλης έκανε σέντρα στον Μπακάκη, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα για τον Παναιτωλικό έγινε στο 72΄ όταν ο Καρέλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάρκοβιτς αλλά ο τερματοφύλακας των Βοιωτών κατάφερε να τον σταματήσει με εξαιρετικη επέμβαση.

 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (64΄ Ντουάρτε, 76΄ Φλόρες), Μάρτενσον, Σενγκέλια, Κολοβός (76΄ Ξενιτίδης), Νταγκό (67΄ Μόρσεϊ), Καρέλης

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Νίκας, Μπάχανακ, Βρακάς, Χάμοντ, Σκβάρκα (+90΄ Τσιριγώτης), Λούα Λούα (80΄ Γιαννιώτας), Πετρέ (+90΄ Τζημόπουλος)