Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Νεϊμάρ τσακώθηκε με τον Ζόρζε Ζέσους και ζήτησε την απόλυσή του

Κόντρα Νεϊμάρ με Ζόρσε Ζέσους ξέσπασε στην Αλ Χιλάλ, με τον Βραζιλιάνο να τσακώνεται με τον προπονητή και να ζητά από τη διοίκηση την απόλυσή του.

Ξεκίνησαν τα… όργανα με τον Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ. Προτού καλά καλά προλάβει να εγκατασταθεί στο νέο του περιβάλλον, ο Βραζιλιάνος άνοιξε βεντέτα με τον προπονητή του, Ζόρζε Ζέσους, και ζήτησε την απόλυσή του από τη διοίκηση!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην ασιατική χώρα, όλα ξεκίνησαν από την απόδοση του Νεϊμάρ στην αναμέτρηση κόντρα Ναβμπαχόρ Νεμαγνκάν για την πρεμιέρα του Champions League Ασίας, η οποία προβλημάτισε έντονα τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σαν αποτέλεσμα ο Νεϊμάρ να τα ακούσει μετά το παιχνίδι από τον προπονητή του, με τους δυο άνδρες έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση στα αποδυτήρια.

Νιώθοντας προσβεβλημένος ο 31χρονος αστέρας κατόπιν απευθύνθηκε στη διοίκηση και ζήτησε την απόλυση του Ζόρζε Ζέσους, του οποίου βέβαια το μέλλον θεωρούνταν ήδη αμφίβολο στην Αλ Χιλάλ.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο Πορτογάλος σταμάτησε να ακολουθεί τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας στο Instagram, σε ένα σημάδι που ίσως να προμηνύει διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών.

 

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR