Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΟΦΗ με την έλευση του Πέπε Μελ ανοίγει μια σημαντική μεταγραφική αγορά

Ο Πέπε Μελ έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ και ετοιμάζεται να κάνει και το ντεμπούτο του στον πάγκο της κρητικής ομάδας στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης. 

Ο Μελ έγινε έτσι ο πρώτος Ισπανός τεχνικός στην ιστορία του ΟΦΗ και η έλευση του ανοίγει και μια τεράστια μεταγραφική αγορά ποδοσφαιριστών όπως είναι αυτή της Ισπανίας.

Πολλές ελληνικές ομάδες έχουν αρκετούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές στο ενεργητικό τους προεξέχοντος του Αστέρα Τρίπολης που χρόνια εμπιστεύεται την Ισπανική αγορά για να πάρει παίκτες ανεξάρτητα με τον προπονητή που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Με την έλευση Μελ ανοίγει διάπλατα για τον ΟΦΗ και η Ισπανική αγορά που και πληθώρα καλών παικτών έχει αρκεί να τους πληρώσεις όπως πρέπει και κυρίως ποδοσφαιριστές που μπορούν να σου δώσουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην επίθεση όπου ο ΟΦΗ χρίζει άμεσης ανάγκης για να μπορέσει να παίξει και το επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλει ο Ισπανός προπονητής.

Την αγορά της Ισπανίας την ξέρει απ΄έξω και ανακατωτά ο Μελ που σίγουρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του μέχρι το τέλος του 2023 για να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ και να κάνει τις εισηγήσεις του για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε αν ο ΟΦΗ κινηθεί ενεργά για την ενίσχυση του τον Ιανουάριο στην Ισπανική αγορά.