Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Πολυχρονάκης άμεσος συνεργάτης του Παπακώστα

Ο έμπειρος κίπερ κρεμάει… τα γάντια του και αναμένεται να πλαισιώσει τον Απόστολο Παπακώστα στην τεχνική ηγεσία της Βόνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ομάδας μας με πολύ χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πολυχρονάκη. Ο Γιώργος ερχόμενος στην ομάδα πέρυσι βοήθησε με την ποιότητα του (αρκετές παραστάσεις στις κατηγορίες της ΕΠΣΗ)και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Παρόλα αυτά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τον άψογο χαρακτήρα του σαν άνθρωπος τον κρατάνε κοντά στην ομάδα μας για άλλη μια χρονιά, αυτή την φορά από ένα καινούριο “πόστο” αυτό του βοηθού προπονητή δίπλα στον coach Απόστολο Παπακώστα.

Η πρόταση αυτή της νέας θέσης θα δώσει την ευκαιρία στον Γιώργο να μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του τόσο στους νέους τερματοφύλακες ( καθώς θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων) της ομάδας , και θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν μεσα βέβαια από τις συμβουλές και την καθοδήγηση του. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα μας και το βήμα αυτό αποτελεί βήμα αναβάθμισης.

Φυσικά το δελτίο του παραμένει ενεργό και θα βοηθήσει τόσο στην προετοιμασία οσο και στις προπονήσεις της ομάδας μας Γιώργο καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα και να έχεις μόνο υγεία και επιτυχίες στην ζωή σου”.