Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο πρώτος που “τελειώνει” ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ είναι Έλληνας – Ψάχνει ήδη ομάδα για Γενάρη!

Πήρε το “μήνυμα”, πολύ δύσκολα θα παίξει μέχρι το 2024! Μπορεί ακόμα να μην βρισκόμαστε ούτε στα μέσα της σεζόν, ωστόσο ο Αργεντινός προπονητής έχει δείξει τις προθέσεις του σχετικά με το ρόστερ και τους παίκτες που θα εμπιστευτεί μέχρι το τέλος για να πετύχει τους στόχους του.

Η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού έκανε κάτι που δε μας συνηθίζει ελληνική ομάδα: μονοψήφιο αριθμό κινήσεων με στόχευση, όραμα και απόλυτη συμφωνία από τους πάντες εντός του οργανισμού. Η απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και ήταν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ένωσης, η επιστροφή του Πόνσε ”έφτιαξε” τον κόσμο και οι Κάλενς – Πιζάρο ήρθαν για να δώσουν αμέσως πράγματα στην ομάδα.

Υπάρχει και η κατηγορία των μεταγραφών από τους παίκτες της οποίας δεν περιμένεις ”εδώ και τώρα” λύσεις, αλλά προσδοκάς ότι στο μέλλον θα δικαιωθείς. Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν Κώστας Χρυσόπουλος και Σταύρος Πήλιος. Κι αν ο πρώτος έχει να λέει ότι έπαιξε σε επίσημο ματς, ο δεύτερος είναι στην…αναμονή. Ο αριστερός μπακ έφτασε στους νταμπλούχους το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμα.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα; Όχι, απλώς έχει μπροστά του στην ιεραρχία το δίδυμο Μοχαμαντί – Χατζισαφί. Οι Ιρανοί είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές και παρέμειναν στο σύλλογο με εντολή Αλμέιδα. Δεν είναι εύκολο να τους καβαλήσεις, δηλαδή. Ο 23χρονος θέλει αγωνιστικό χρόνο και όταν τον πάρει οφείλει να ακολουθήσει τα…χνάρια του Ιωαννίδη. Ο φορ του Παναθηναϊκού έφτασε στο Τριφύλλι το καλοκαίρι του 2020, είχε από πάνω του Καρλίτος και Μακέντα όμως με τη σκληρή δουλειά του κατόρθωσε να γίνει αυτός ο «νούμερο 1».

Κι αν ακούγεται τρελό αυτό σε κάποιους, θυμηθείτε πως οι Ιρανοί έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα για το Κύπελλο Ασίας από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο. Πεδίον δόξης λαμπρόν για τον Έλληνα άσο, ο οποίος δεν αποκλείεται πάντως να δοθεί δανεικός το χειμώνα αν ο Αλμέιδα δεν πειστεί για την ετοιμότητά του. Τα πάντα είναι στα πόδια και το μυαλό του Στάυρου Πήλιου!

Πηγή: sportdog.gr