Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο «τίμιος» Σκοπιανός που φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη

Το 2005 ήταν μία σεζόν για τον Εργοτέλη που είχε επιστρέψει στην Β’ Εθνική έπειτα από τον υποβιβασμό που γνώρισε στην παρθενική του συμμετοχή στην Α’ Εθνική την περασμένη σεζόν.

Στην Β’ Εθνική λοιπόν της σεζόν 2005-06 οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου είχαν στο ρόστερ τους έναν Σκοπιανό επιθετικό ο οποίος αποδείχθηκε αρκετά τίμιος στην τριετία που αγωνίστηκε με την φανέλα της Κρητικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Ντράγκαν Νατσέφσκι ο οποίος ήρθε στα 25 του για να βοηθήσει τον Εργοτέλη να επιστρέψει ξανά στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Την πρώτη του χρονιά ξεκίνησε με προπονητή τον Μανώλη Πατεμτζή ενώ στο δεύτερο μισό ήρθε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Εργοτέλης κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ και την επάνοδο στην Α’ Εθνική με τον Νατσέφσκι να σημειώσει 5 γκολ σε 31 αγώνες. Την επόμενη περίοδο έπαιξε σε 30 αγώνες σημειώνοντας 8 γκολ, ενώ την περίοδο 2007-08 έμεινε μέχρι τον Γενάρη έχοντας ως απολογισμό 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Συνολικά με τους «κιτρινόμαυρους» έπαιξε σε 74 ματς και σκόραρε 14 γκολ σε 2,5 σεζόν.

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε μετέπειτα σε Κέρκυρα και Ηλιούπολη, ενώ στο εξωτερικό έπαιξε σε Βαρντάρ Σκοπίων, Μέταλουργκ Σκοπίων και Τέτεκς Τετόβο.

Επίσης με την Εθνική ομάδα των Σκοπίων έπαιξε σε 14 αγώνες πετυχαίνοντας 1 γκολ.