Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο.Φ.Ιεράπετρας: Tεράστιο διπλό μέσα στο Αιγάλεω στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (0-2)

Με ένα πολύ σπουδαίο διπλό μέσα στο “Στ. Μαυροθαλλασίτης” ξεκίνησε τη νέα σεζόν στη Super League 2 ο Ο.Φ.Ιεράπετρας κερδίζοντας με 0-2 το Αιγάλεω. 

Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη καθάρισε ουσιαστικά το ματς από το πρώτο μέρος καθώς πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ μόλις στο 6΄με σουτ του Αντερέγκεν , ενώ ο Μούλερ με τον ίδιο τρόπο στο 32΄διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Ιεράπετρας.

Οι γηπεδούχοι από την μεριά του με το 0-2 στην πλάτη από το πρώτο μέρος προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Κυρίτση έχοντας σαν κλασικότερη ευκαιρία τους στο 67΄το δοκάρι που προέκυψε μετά την κεφαλιά του Τσίτσαρη και την απόκρουση του τερματοφύλακα του Ο.Φ.Ιεράπετρας.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Σκεντεράι, Πεχλιβανόπουλος, Φουρλάνος, Βλάχος, Πιαστόπουλος (46′ Βλαχομήτρος), Πολυχρόνης (51′ Δημούτσος), Τσίτσαρης (82′ Σταματάκης), Κόλλας, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος (62′ Ζήσης), Ντέτλερ, Κατάλντι, Κζορνομάζ, Μηλιώτης (66′ Καλλιτσουνάκης), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (66′ Μπλανκ).