Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο «killer» της Τυλίσου Π. Μιχελουδάκης… σκοράρει κατά ριπάς!

Ο 25χρονος επιθετικός διανύει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, φορώντας την φανέλα του ΑΟ Τυλίσου, έχοντας σε 12 συμμετοχές 24 γκολ!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μιχελουδάκη, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σκόρερ στα τοπικά του Ηρακλείου με 24 τέρματα. Στην Α1 ΕΠΣΗ είναι πρώτος σκόρερ ο Γιάννης Γιακουμάκης με 17 (ΠΟΑ), στην Α2 ΕΠΣΗ 1ο Όμιλο είναι ο Παναγιώτης Μιχελουδάκης με 24 γκολ (Τύλισος), στον 2ο όμιλο της Α2 είναι ο Βασίλης Ξεκαρδάκης με 12 γκολ (Ζαρός), στην Β1 ΕΠΣΗ ο Χρήστος Λυμπερόπουλος έχει επίσης 12 γκολ (Ανάληψη) και στην Β2 ο Νίκος Σχοιναράκης 12 γκολ (Κόροιβος). 

Ο πρόεδρος της Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης και ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζουραράκης «τρίβουν» τα χέρια τους από ικανοποίηση για τον δεινό σκόρερ που διαθέτει η ομάδα!

Στα στατιστικά του φέτος ο Μιχελουδάκης μετράει πέντε χατ-τρικ ενώ έχει σκοράρει και στα 12 ματς που έχει αγωνιστεί, διατηρώντας την Τύλισο στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ όντας μάλιστα αήττητη με 8 νίκες και 5 ισοπαλίες.