Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό η Κ15 του ΟΦΗ (1-0)

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Κ15 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K15, που έγινε στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Στάβρε «έκλεψε» την μπάλα και έκανε το σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής, αναγκάζοντας σε δύσκολη απόκρουση τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με το α’ ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό του β’ ημιχρόνου (41’) με τον Λαζαρίδη, ενώ στο 65’ η ομάδα του ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Καραγιάννη να εκτελεί απευθείας φάουλ και τους αμυντικούς του Ολυμπιακού να απομακρύνουν την μπάλα, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος (72′ Καλαϊτζής), Χριστουλάκης, Κλωνάρης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Καραγιάννης, Αντωνακάκης (68′ Μαχλάς), Στάβρε (50′ Ματθαιάκης), Μολυμπάκης (72′ Κασσαπάκης).