Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέπε Μελ: “Koίταζα την 20αδα και είχα μόλις ένα σέντερ φορ στη διάθεση μου” (Video)

Στην παραδοχή ότι ο ΟΦΗ έχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης από εξτρέμ , από σέντερ φορ και σέντερ μπακ προχώρησε ο προπονητής της κρητικής ομάδας Πέπε Μελ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα. 

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς επισήμανε: 

“Για εμένα το ματς αυτό είναι περίπου σαν το παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε την ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Πιστεύω ότι όταν είχαμε την μπάλα είμασταν καλοί και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά όταν χάναμε τη μπάλα είχαμε πολλούς ανοικτούς χώρους και δεχόμασταν πολλές επιθέσεις και πρέπει να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα”. 

Μήπως ο ΟΦΗ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να παίξει και ο ίδιος αυτό που θέλει η ομάδα και υπάρχουν αυτά τα προβλήματα στο transition: 

“Είμαι μόλις μια εβδομάδα στην ομάδα. Έχω κάνει τρεις σημαντικές προπονήσεις για να διδάξω στους παίκτες αυτό που θέλω, αλλά οι παίκτες θέλουν να μάθουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού και το μεγάλο πρόβλημα είναι η ισορροπία.” 

Για το αν το υπάρχον ρόστερ μπορεί να υποστηρίξει το πλάνο του: 

“Πιστεύω πως ναι γιατί παίκτες όπως ο Τοράλ, ο Νέιρα , ο Μπάκιτς, ο Γκαγιέγος νιώθουν καλά μέσα στο γήπεδο. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν την ισορροπία όταν χάνουμε την μπάλα ότι πρέπει να γυρίζουμε πίσω”. 

Για το αν είναι ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα από τα οκτώ συνεχόμενα ματς που δεν έχει κερδίσει και αν πιστεύει ότι πρέπει να εστιάσει σε αυτό: 

“Τώρα είναι η περίοδος των μεταγραφών και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θέλει εξτρέμ και σέντερ μπακ. Είναι απίστευτο κοίταζα την λίστα των 20 παικτών σήμερα και είχα μόλις ένα σέντερ φορ στη διάθεση μου. Πως μπορούσα λοιπόν να αλλάξω το παιχνίδι όταν δεν έχω λύσεις στην επίθεση Είναι πολύ δύσκολο για κάθε προπονητή. Είναι απίστευτο αλλά αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα.  Σήμερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες παρόλα αυτά για να σκοράρουμε” . 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Πέπε Μελ και του Μίλαν Ράσταβατς: