Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε άνετα από την Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά ο Αστέρας Τρίπολης (1-3-Video)

Καθάρισε την Κηφισιά και πλησίασε στον πόντο την εξάδα ο Αστέρας Τρίπολης! Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ουσιαστική και εκμεταλλεύτηκε τις τελικές της σε αντίθεση με αυτή του Γιάννη Αναστασίου για να περάσει… αέρα από την Καισαριανή, επικρατώντας με το εμφατικό 3-1.

Μεγάλο ματς από τον Μάντζη με γκολ και ασίστ, ενώ δύο ασίστ είχε και ο Γκος, με τους Κρέσπι-Τζουκάνοβιτς να βρίσκουν δίχτυα επίσης για τους Αρκάδες. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι για τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς παρέμειναν αήττητοι (3 νίκες, 1 ισοπαλία).

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων πλήρωσε την αστοχία της, αφού είχε αρκετές στιγμές -κυρίως από στατικές φάσεις- για να σκοράρει, ενώ αγνοεί τη νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική και τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Πάντως ο Μπιφουμά ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής για την ομάδα της Κηφισιάς με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ να σημειώνει το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 στο 88΄.

Στους 8 βαθμούς και αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία έμεινε η Κηφισιά, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 14 και βρίσκεται στο -1 από την εξάδα και στο -3 από την 5η θέση.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (83′ Παρράς), Λάντρ, Μποτία (71′ Ιλίεφ), Μασούρας, Βαφέας, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Πρίτσας (84′ Μπιφουμά), Αντερέγκεν (71′ Σάντος), Τετέι

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (87′ Άλβαρες), Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Γκος (77′ Σουρλής), Καλτσάς (64′ Σίτο), Μουνάφο (86′ Ντιάρα), Ρεγκίς (77′ Ζουγλής), Μάντζης

Πηγή: sport-fm.gr