Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε από την Χερσόνησο και μείωσε την απόσταση από την πρώτη δυάδα ο Ρωμανός!

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Ρωμανό

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε ο Ρωμανός κόντρα στην πολύ καλή Χερσόνησο με σκορ 1-2 και έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και μείωσε την απόσταση της από τον δεύτερο Ηρόδοτο στους 2 και τον πρώτο ΑΟΤ στους τέσσερις βαθμούς.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κεφάκης και Μαρκόπουλος, ενώ για την Χερσόνησο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φρόκου.

Ο Ρωμανός ευτύχησε να πάρει νωρίς το προβάδισμα με σκόρερ τον Κεφάκη μόλις στο 5′ και κατάφερε να κρατήσει αυτό το προβάδισμα μέχρι και την ανάπαυλα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη η Χερσόνησος κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Φρόκου στο 65′, όμως η απάντηση του Ρωμανού ήταν άμεση καθώς πέντε λεπτά αργότερα έκαναν το 1-2 με τον Μαρκόπουλο και έτσι έφυγαν με το διπλό από μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Συνθέσεις:

Χερσόνησος: Δημαράκης, Ψωρογιάννης, Ντελάκης, Αρχοντάκης, Στεργίου, Πέκι, Κομσίου,  Ντρεϊάι, Τραπιέρης, Φερεντίνος, Φρρόκου

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Παρτάλης,  Ανυφαντάκης, Μπαλάφας, Κεφάκης, Γιακουμάκης Κομνηνός Α., Κομηνός Ι., Παχάκης, Χαλιλάι, Μαρκόπουλος